Skip to content

BEDRIJFSRECHERCHE

Bij (vermoedens van) bedrijfsfraude, ziekteverzuim, woonfraude, bedrijfsdiefstal, cybercrime of zorgfraude doen onze rechercheurs onderzoek. Al onze onderzoeken zijn op maat en bieden wij aan tegen een scherp tarief. 

Werknemers die ervandoor gaan met het klantenbestand om voor zichzelf te beginnen of vertrouwelijke bedrijfsinformatie doorverkopen aan de concurrent. Werknemers die zich onterecht ziekmelden of tijdens onrechtmatig ziekteverzuim aan het werk zijn voor zichzelf of een nieuwe werkgever. Ook zien we regelmatig dat werknemers door pure hebzucht ‘de eigen goedheid vergeten’ en collega’s of werkgevers bestelen.

Het aantal fraudeurs in de zorg is groot, het Openbaar Ministerie kan het aantal niet aan. Ondertussen gaan er miljoenen euro’s aan publiek geld naar valse zorgaanbieders en krijgen hulpbehoevende mensen steeds minder hulp. Daarnaast werken wij regelmatig voor woningbouwverenigingen, bemiddelingsbureaus en verhuurders van vakantiewoningen wanneer er sprake is van woonfraude. 

Voor ieder onderzoek starten we met een gratis intakegesprek. Deze intake kan bij ons op kantoor in Apeldoorn plaatsvinden, bij u op kantoor of op iedere andere gewenste locatie. Na de intake ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Bij een groot aantal bedrijfsrecherche onderzoeken zijn de volledige onderzoekskosten te verhalen op de dader(s).

Wij analyseren het probleem met behulp van verschillende onderzoeksmethoden. Zoals verborgen camera’s, een geavanceerde observatiebus, afluisterapparatuur en trackers. Tijdens en na het onderzoek delen wij onze bevindingen met u. Eventueel passen wij het onderzoek tussentijds aan.

Vervolgens maken wij het onderzoeksrapport op, ook wel eindrapport genoemd. Het rapport dat u na het onderzoek ontvangt, kunt u gebruiken als bewijs in civiele en strafrechtelijke zaken. En als het nodig is, onderbouwen onze rechercheurs de onderzoeksresultaten voor de rechter.

De Centrale Recherche Dienst werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Iedere rechercheur beschikt vanzelfsprekend over een legitimatiebewijs, afgegeven door de politie. Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij hebben een netwerk van specialisten waarmee wij regelmatig samenwerken. Sommige deelonderzoeken vereisen namelijk zeer speciale expertise. Zo leveren wij kwalitatief hoogstaand werk af tegen een fatsoenlijk tarief.

× WhatsApp