Voordelen prive detective

Privé detective en bedrijfsrechercheur

Een privé detective inhuren of een bedrijfsrechercheur inhuren is een goede keuze wanneer er zich problemen voordoen in de privé-sfeer of werksfeer. Zij kunnen helpen met vraagstukken waarbij de politie u vaak niet direct kan helpen. Een privé detective kan u helpen bij (vermoedens van) overspelalimentatiefraudeoplichtingstalkingafpersingvermissing, bedrijfsfraudeziekteverzuimwoonfraudebedrijfsdiefstalcybercrimezorgfraude of een pre-employment screening.

Bij (vermoedens van) bedrijfsfraude, ziekteverzuim, woonfraude, bedrijfsdiefstal, cybercrime of zorgfraude kunt u een bedrijfsrechercheur inhuren. Bij bedrijfsfraude kun je bijvoorbeeld denken aan werknemers die ervandoor gaan met het klantenbestand om voor zichzelf te beginnen, vertrouwelijke bedrijfsinformatie doorverkopen aan de concurrent en werknemers die zich onterecht ziek melden. Maar ook zorgfraude komt vaak voorbij, in de meeste gevallen wordt er zorgfraude gepleegd door zorgaanbieders of zorgvragers die frauderen met bijvoorbeeld rekeningen. Daarnaast werken wij regelmatig voor woningbouwverenigingen, bemiddelingsbureaus en verhuurders van vakantiewoningen wanneer er sprake is van woonfraude. Voordelen privé detective en bedrijfsrechercheur inhuren. Bent u benieuwd? Lees dan verder!

Voordelen privé detective en bedrijfsrechercheur

  • U wordt als opdrachtgever altijd als eerste volledig en duidelijk geïnformeerd over de onderzoeksresultaten. Start u een onderzoek bij de politie? Dan bent u sterk afhankelijk van wat de recherche u bereidt is te vertellen.
  • Een gedreven privé detective of bedrijfsrechercheur is meester in het achterhalen en vastleggen van bewijsmateriaal. De bewijzen kunnen dienen om een juiste beslissing te nemen maar het kan ook waardevol zijn in een gerechtelijke procedure.
  • Veel aangiftes worden niet behandeld wegens gebrek aan personeel. Met behulp van een privé detective of bedrijfsrechercheur en een goed onderbouwd dossier kan een aangifte wél behandeld worden.
  • De privé detective kan het soort zaken doen dat het OM niet mag. Aangezien de privé detective als burger wordt gezien in de wet, hoeft hij of zij zich niet te houden aan de eisen die gesteld worden voor het opsporingsonderzoek door het OM. Er zijn zaken geweest waar de privé detective heimelijk camera’s plaatste en andere burgers aanzette tot het schenden van briefgeheimen en het plegen van diefstal. Zelfs in die zaak werd het bewijs niet ontoelaatbaar geacht.
  • Een privé detective en bedrijfsrechercheur is inventief en heeft ervaren in het ondervragen van mensen. Daarnaast heeft hij of zij strafrechtelijk redelijk wat ruimte, civielrechtelijk vaak een stuk minder.
  • Bovendien werken een privé detective en bedrijfsrechercheur zeer discreet en staat hij of zij neutraal in iedere zaak. Daardoor is er maar één doel en dit is de waarheidsbevinding van een kwestie compleet maken. Tevens zijn ze wettelijk verplicht om de informatie die ontdekt wordt niet met de buitenwereld te delen. Uw naam en privacy staan bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u verder nog vragen over een privé detective of een bedrijfsrechercheur inhuren? Of heeft u vragen over de voordelen privé detective en bedrijfsrechercheur inhuren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder! Wij zijn gelegitimeerd door de politie, erkend door Ministerie van Justitie en Veiligheid en geregistreerd door Autoriteit Persoonsgegevens. Uw informatie is bij ons in veilige handen!

Wij zijn werkzaam in o.a. de omgeving Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Arnhem, Enschede, Amersfoort, Zaanstad, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zwolle, Zoetermeer, Leiden,  Leeuwarden, Maastricht, Dordrecht, Ede, Alphen aan den Rijn, Westland, Alkmaar, Emmen, Delft, Venlo, Deventer, Sittard Geleen, Helmond, Oss, Amstelveen, Hilversum, Súdwest Fryslân, Heerlen, Hoeksche Waard, Nissewaard, Meierijstad, Hengelo, Purmerend, Schiedam, Lelystad, Roosendaal, Leidschendam Voorburg, Gouda, Hoorn, Almelo, Vlaardingen, Velsen, Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Veenendaal, Katwijk, Stichtse Vecht, Zeist, Nieuwegein, Westerkwartier, Lansingerland, Midden Groningen, Hardenberg, Roermond, Barneveld, Gooise Meren, Doetinchem, Heerhugowaard, Krimpenerwaard, Smallingerland, Vijfheerenlanden, Hoogeveen, Oosterhout, Den Helder, Altena, Terneuzen, Pijnacker Nootdorp, Kampen, Rijswijk, Woerden, De Fryske Marren, West Betuwe, Heerenveen, Houten, Weert, Goeree Overflakkee, Utrechtse Heuvelrug, Barendrecht, Middelburg, Waalwijk, Het Hogeland, Hollands Kroon, Zutphen, Harderwijk, Overbetuwe, Noordoostpolder, Schagen, Lingewaard, Nordhorn, Gronau, Vreden, Bocholt, Rhede, Borke, Xanten, Emmerich, Kleve, Goch, Geldern, Nettetal, Viersen, Heinsberg, Aken, Luik, Genk, Hasselt, Lommel, Turnhout, Antwerpen, Gent, Brugge